6 Juni - Fira vår nationaldag

Söderarm tycker att vår nationaldag är värd att firas och ordnar därför firande 6 juni. Njut av resa från Räfsnäs till Söderarm, ät lunch och fira nationaldagen med musikunderhållning.

Pris för allt 980kr/person

13 Juni- Vårutflykt med boksläpp och lunch

Börja i Räfsnäs och åk genom hela skärgården ut till Söderarm för att tillbringa några timmar här ute med lunch, Söderarms histora och inte minst njuta av skärgården på våren. Boken om Söderarms skärgård är klar! Författare Magnus Ullman.

Pris inkl. båtresa från räfsnäs 680kr

 

8 och 19 juni Äventyrsresa med RIB-båt genom skärgården, bastu/badtunna och middag i tornet

Här kommer en unik chans till en äventyrsfylld upplevelse i den yttersta skärgården. Du börjar med en häftig RIB-båtstur, med full fart och häftiga svängar, genom skärgården. Resan slutar på söderarms fyrplats. Här står kaffet färdigt och du får en berättelse om öns historia och visning av fyren. Därefter bastu i Söderarms världsunika vedeldade bunkerbastu och badtunna. Handdukar och snacks ingår i priset. Dagen avslutas med en tre-rättersmiddag i tornet, f.d lotsutkiken. här sitter du med fönster runt om och kan spana ut över havet. – Det är endast 12 platser per gång så det gäller att vara snabb!

Hela detta äventyr kostar 3250kr/person vid minst 10 deltagare.

12-13 Juni, 17-18 Juli - Ett ultimat häftigt äventyr

Stridsbåt90 eller RIB-båt från Räfsnäs till vår aktivitetsö. Här blir det Magfed följt av bast/badtunna med Trerättersmiddag på Söderarm. Följt av en skön kväll, logi och frukost.

Denna unika upplevelse får du för 5600kr/person

Mer information av varje evenemang får du på info@soderarm.com eller på telefon 0176-43212, där även anmälan görs senast 2 veckor före aktuellt datum.